Een zware dag

Den Haag, 7 april 2019

Lieve Wes,

Vandaag was een zware dag. Vooral voor jou, maar daardoor voor ons allemaal. We denken dat je groeipijntjes hebt, dus heel zielig. Je groeit nu nog een paar centimeter per maand, dus we begrijpen heel goed dat je daar soms last van hebt.

Maar ja, jij hebt nog niet zo veel manieren om je te uiten. Dus je schreeuwt en je gilt. En mama en ik maar proberen te raden wat het is dat je van ons wilt. Schone luier, wat te drinken, warm dekentje. Vandaag was het allemaal niet wat je wilde. We hebben je zo goed en zo kwaad als het ging gegeven wat we dachten dat je nodig had, maar de dag is uiteindelijk flink uitputtend geweest. Voor jou, omdat je veel heb gehuild. Voor Isa, omdat zij ook naar het gehuil moest luisteren en minder aandacht heeft gekregen. Voor mama en voor mij, omdat we druk met je bezig zijn geweest. We konden uiteindelijk niet veel meer doen dan je knuffelen, je sussen en een beetje met je rondlopen. Daar werd je rustig van.

Geen zorgen, jochie, het gaat over. Vannacht ga je lekker slapen, en morgen waarschijnlijk ook een groot gedeelte van de dag. En dan voel je er niks meer van.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply