Vakantie

Amsterdam, 15 mei 2019

Lieve Wes,

Je bent voor het eerst op vakantie geweest! Ik denk niet dat je het heel bewust hebt meegemaakt, dus ik vertel je nu maar dat je het heel gezellig vond. We zijn met z’n viertjes een paar daagjes naar Centre Parcs Kempervennen gegaan. Het lange verhaal mag je op de website van je zus lezen, hier vertel ik alleen hoe jij de vakantie hebt ervaren.

En eigenlijk valt het wel mee hoeveel er te vertellen is. Je kan op dit moment natuurlijk nog niet heel veel, en je gedroeg je niet anders dan dat je thuis doet. Je was een tevreden kereltje. Maandag, toen we uit eten gingen met opa Erik en oma Thea heb je eigenlijk de hele tijd geslapen. Totdat we terug naar het huisje gingen natuurlijk, toen werd je wakker en had je trek.

Toen Isa en mama dinsdag gingen zwemmen, zijn wij tweetjes in het huisje gebleven. Je hebt eerst een beetje geslapen, daarna werd je wakker en heb je een flesje gekregen. Voor de rest heb je naar me zitten lachen en stralen, dus dat was helemaal goed. We zijn samen mama en Isa gaan ophalen bij het zwembad, maar toen was je alweer in slaap gevallen. Dinsdagavond kwamen oma en Aris langs. Dat vond je wel gezellig, totdat Aris je in je piemel kneep. Daar heeft hij natuurlijk voor op z’n kop gekregen, en jij hebt het hem ook vergeven. Aris vond jou sowieso reuze interessant.

Woensdag ben je met mama en oma Thea gaan shoppen in Valkenswaard. Daar heb je ook veel geslapen. Toen jullie ‘s middags terugkwamen, was je weer heel gezellig. Die avond hebben wij met z’n tweetjes in een slaapkamer geslapen, en mama en Isa in de andere. Jij wil ‘s nachts nog wel eens wakker worden met trek, en dan maak je iedereen wakker. Vannacht was dat ook zo, maar konden Isa en mama gewoon doorslapen.

Verder heb je goed geslapen, lekker gedronken, ben je in bad geweest en heb je veel gelachen. Ook heb je één keer ontzettend veel gepoept, en dat hoort er ook gewoon bij.

Al met al dus een geslaagde vakantie. Volgende vakantie ben je al een stuk groter en kan je misschien al kruipen. Ben benieuwd hoe je het dan vindt, want dan wordt de wereld opeens een heel stuk groter.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply