Op vakantie

Den Haag, 29 juni 2020

Lieve Wes,

Afgelopen weekend waren we op vakantie! Opa Erik en oma Thea hadden ons uitgenodigd om samen met hen in een huisje in een vakantiepark in de buurt van Hellevoetsluis te blijven. En dat deden we natuurlijk graag!
Oom Koen, tante Vief, tante Soof en Thijn waren er ook, dus het was flink druk in het huisje. We zijn vrijdagmiddag naar het huisje toe gereden, en zondagavond weer terug.

De heenweg duurde wat langer dan dat we gepland hadden. Het was druk op de weg. Aan het begin vond je dat niet zo erg, maar je vond het na een tijdje wel heel lang duren, en dat liet je ons weten. Wij konden er helaas ook niet zo veel aan doen. We zijn toen eerst nog naar het verkeerde vakantiepark gereden (er liggen er twee naast elkaar), maar toen we er waren, was het ook echt vakantie. Jij sprong gelijk bij opa Erik in zijn armen, en we zijn met z’n allen naar het strand gegaan. Het water was ondiep, dus jij kon daar ook lekker in badderen. En je vond het heerlijk. Er waren bijna geen golven, dus je hoofd niet onder water. En: je mocht weer eens in je blote kont rondlopen. Vooral dat vond je heel fijn.

Jij hebt je daar prima vermaakt. Je hebt een plasje op het strand gedaan, en je bent lekker over opa Erik heen geklommen. Maar toen werd je toch wel moe. We hebben je lekker aangekleed en zijn terug naar het huisje gegaan. Daar kreeg jij wat te eten en te drinken, en ben je lekker naar je bedje gegaan. Dat was nog wel even wennen. Nieuwe omgeving en nieuw bed. Je wilde eigenlijk nog niet gaan slapen. Je bent na een tijdje toch lekker in slaap gevallen, al werd je een paar uurtjes later wel wat ontevreden wakker. Ik heb je toen getroost en al snel lag je weer lekker te slapen.

De twee dagen daarna waren heel ontspannen. Je bent lekker gaan wandelen, en naar speeltuintjes geweest. Je bent naar het strand geweest, en in het tuintje van het huisje. Je hebt lekker gegeten en lekker gesnoept. Veel water gedronken en een beetje ice tea. Je hebt je middagdutjes gedaan, en je bent zaterdag weer veel te laat gaan slapen.

Zondag was meer van hetzelfde. We zijn aan het begin van de avond naar huis gereden. Jij vond alles nog interessant in de auto. Je had al snel door dat je zus naast je zat te snurken. Toen ben jij ook maar een dutje gaan doen. Thuis hebben we je snel in bed gelegd, en heb je een heerlijke nacht gemaakt.

Topvakantie dus! Je zal nog wel een paar daagjes gaan logeren voordat we volgende keer op vakantie gaan. Dat is in september, en dan gaan we naar Aruba!

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply