Dansen

Den Haag, 10 augustus 2020

Lieve Wes,

Als je een leuk muziekje hoort, begin je nu te dansen! Dit deed je al even, maar niet heel duidelijk. Het begon allemaal met de muziek van juf Roos op Youtube. Je zus is groot fan, en die zingt en danst met de liedjes mee. Als zij begon te dansen, begon jij ook een beetje te springen of met je heupen te schudden. Je wilde ook nog wel eens een rondje lopen. Je kan nog niet zo goed ronddraaien, dus je hebt wat extra stappen nodig.

Gisteren waren we bij oma Elma en Bonpa om de hitte te ontvluchten. Daar hebben ze een speelgoedvrachtauto die leuke geluidjes kan maken, waaronder een paar liedjes. Nou, die liedjes, die vond jij geweldig. Je zat op de grond en drukte de hele tijd op het knopje om die liedjes af te spelen. En als het dan zo ver was, dat het liedje begon te spelen, begon jij op je kontje te stuiteren en met je armen te zwaaien! Mama en ik deden gezellig mee, wat jij nog leuker vond.

En toen was het opeens klaar. Je hebt de auto van je afgeduwd, bent opgestaan en je liep weg. Op zoek naar Isa, wat zij aan het doen was. Want dat was toen toch weer interessanter.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply