Vakantie

Den Haag, 18 augustus 2020

Lieve Wes,

Je hebt geen vakantie van de creche, maar het is wel vakantietijd. We gaan er dus wat vaker op uit. Ook moet je je grote zus wat vaker missen, al vind je het ook wel heel erg leuk om af en toe alle aandacht te krijgen.

Afgelopen week was Isa een paar nachtjes logeren. Jij bleef lekker bij mama en mij thuis. En daar heb je volgens mij enorm van genoten. Je vond het heerlijk om lekker over ons heen te klimmen en tegen ons aan te rennen. Je hebt ons dikke zoenen gegeven en op onze buiken geblazen.

En tegelijkertijd was het ook wel weer heel leuk toen Isa terug was. We zijn bij Bonpa en oma Elma gaan logeren afgelopen weekend. Je grote neef Aristides was daar ook. En Aris en Isa zijn samen een wervelwind. Rennen, schreeuwen, trap op, trap af. En jij vond het geweldig. Jij ging overal achteraan en deed overal aan mee. Je bent nog niet zo snel met traplopen als je zus en je neef, maar je hebt flink geoefend dit weekend.

Als we je dan even bij ons hielden, omdat wij er wel klaar mee waren om elke keer de trap op en af te sjoggen achter jullie aan, dan vond je dat ook heel jammer. En dat liet je weten ook.

Je moest ook nog wennen aan slapen bij Bonpa en oma Elma thuis. Het was duidelijk nog een vreemde omgeving voor jou, en je vond het niet makkelijk om je over te geven aan de slaap. Dan moest ik of oma Elma naast je bedje blijven zitten, totdat jij rustig genoeg was om in slaap te kunnen vallen.

Maar dat is maar iets kleins, vergeleken bij al het plezier wat je dit weekend hebt gehad. Je hebt meegedaan met schatzoeken, en we zijn naar de kinderboerderij geweest. Je bent ook nog met oma mee geweest om boodschappen te doen. Jij zat lekker in de wandelwagen om je heen te kijken. Je hebt heel veel gelachen dit weekend. En daar zijn we allemaal heel blij om.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply