Coronatest

IJsselstein, 12 april 2021

Lieve Wes,

Nou jongen, wij moesten er ook allemaal aan geloven. In korte tijd hebben we twee keer een test gedaan om te weten of we het coronavirus hebben. En, gelukkig, we hebben het niet.

De eerste test was een zelftest. Jij kan jezelf natuurlijk nog niet testen, dus mama en ik moesten je even onder handen nemen. Jij zat er niet op te wachten dat we een wattenstaafje je neus in duwden, dus ik heb je stevig vast gehouden en mama heeft de test bij je gedaan. Dat was even vervelend, maar het resultaat was heel mooi.

De tweede keer was bij de coronateststraat. Daar heeft een hele vriendelijke mevrouw met een wattenstaafje in je keel geschraapt en een heel klein beetje in je neus. Dit was ook niet leuk, maar minder vervelend dan de thuistest. En je zat bij mama op schoot, en dat was ook wel gezellig.
Na de test kreeg je nog een diploma, omdat je zo dapper was en je mocht nog een speeltje uitzoeken. Jij hebt iets gekozen waarmee je zandkastelen kan maken.

Toen was het wachten. Maar gelukkig was ook deze test negatief: geen corona. Om het te vieren heb je de middag met Isa en je neef Aristides gespeeld. Dat was echt feest. Als dit je beloning is, wil je wel vaker getest worden.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply