Op vakantie

IJsselstein, 26 juli 2021

Lieve Wes,

Afgelopen week waren we met z’n allen op vakantie. Met z’n vieren zijn we naar Ede gereden, waar we een vakantiehuisje in een vakantiepark hadden gehuurd. We hebben het heel gezellig gehad, maar ik denk dat de vakantie voor jou toch leuker kon dan dat ie is geweest, jongen.

We hebben een hoop gedaan. We zijn naar de verjaardag van tante Soof gegaan. Bonpa en oma Elma zijn een dagje langsgekomen, samen met Aristides. Die avond zijn we met z’n allen, ook met oom Teije en tante Ioanna uit eten gegaan en hebben we lekker pannekoeken gegeten. Jij genoot meer van de speeltuin bij het restaurant dan van de poffertjes die je hebt gegeten.

We zijn ook nog een ochtend de stad in gegaan, waar we wat nieuwe autotjes voor je hebben gekocht, en we zijn een avond bij Aristides gaan eten, waar jij heel veel boontjes at. Ook hebben we in het zwembad van het vakantiepark gespeeld en hebben we veel ijsjes gegeten. Jij hebt ook nog een tijdje in onze auto gespeeld, want dat is blijkbaar leuk.

Dat was allemaal top. Maar, je bent ook ziek geweest. Hetzelfde als wat je de afgelopen weken vaker hebt gehad. Overdag is er niks aan de hand, maar ‘s avonds krijg je opeens koorts en moet je overgeven. Dat is tijdens onze vakantie drie keer gebeurd. We zijn daarom op vrijdag wat eerder naar huis gegaan, en ik ben met je langs de huisarts gegaan. Die denkt dat je ergens een infectie hebt.

Sinds we bij de huisarts zijn geweest, heb jij natuurlijk nergens meer last van. Geen koorts, niet overgeven, niks. Is heel fijn natuurlijk, maar ik zou het ook fijn vinden als ik weet wat je onder je leden hebt, zodat we er iets mee kunnen. Nouja, komt nog wel. Ik ben vooral blij dat je weer gezond bent.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply