Spider-man

IJsselstein, 9 augustus 2021

Lieve Wes,

Je moeder heeft een aantal maanden geleden een Spider-man pakje voor je gekocht. Het bestaat uit een broek, een trui en een vest. Aan het vest zit een capuchon die je helemaal over je hoofd kan trekken en dicht kan ritsen. Aan de voorkant blijven er dan twee ooggaten over, zodat je er helemaal uitziet als Spider-man. Toen ze het aan je liet zien, vond je er niks aan.

Wij vinden het natuurlijk geweldig als je zo’n pakje aanhebt. Hadden we met je zus ook. Geweldig als jullie eruit zien als lieveheersbeestjes, giraffes of eenhoorns. En dus als Spider-man. Dus we hebben je een paar keer zo aangekleed om je aan familie en vrienden te showen. Maar jij moest er niks van hebben.

Tot afgelopen week. Je bent opeens helemaal fan van de outfit. Je vraagt zelf of je je Spider-man kleding aan mag. Je loopt lekker met de broek en het vest, met blote armen en blote borst en je bent dan helemaal tevreden met jezelf.

Wat er veranderd is? Geen idee. Maakt ook niet uit natuurlijk. Belangrijkste is dat jij je fijn voelt in de kleding die je draagt.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply