Isa

IJsselstein, 3 januari 2022

Lieve Wes,

Laten we dit nieuwe jaar beginnen met schrijven over één van de belangrijkste personen in je leven: je grote zus.

Jullie zijn broer en zus, en dat betekent natuurlijk dat jullie elkaar heel leuk vinden en ook heel stom. Jullie kunnen heel fijn spelen en elkaar in het haar vliegen.

Gister was een hele leuke dag. Je was namelijk helemaal dol op Isa. ‘s Ochtends ben je bij haar in bed gekropen en hebben jullie samen op haar bed gesprongen. Daarna hebben jullie samen gespeeld, getekend en geknutseld.

‘s Middags zijn jullie samen in bad gegaan en hebben jullie nog wat samen gespeeld op Isa’s kamer. Jullie hebben jouw bed helemaal leeggehaald en met de deken en de kussens een picknickplekje gemaakt.

‘s Avonds hebben jullie nog even samen een film gekeken en toen moest je alweer naar bed. Wie moest je in bed leggen? Niet papa, niet mama, maar Isa! Dat was voor het eerst. En Isa vond het beregezellig. Ze is naast je op bed komen liggen en jullie hebben nog even gekletst. Toen heeft ze een boekje van haar kamer gepakt en heeft ze je een sprookje verteld.

Toen moest Isa ook ongeveer naar bed, en dat vond jij helemaal niks. Uiteindelijk ben je veel te laat in slaap gevallen. En je hebt volgens mij een topdag gehad.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply