Vla

IJsselstein, 14 maart 2022

Lieve Wes,

Jij, Wes, profiteert van de operatie van je zus. Die is afgelopen week aan haar amandelen geopereerd, en mag daarom deze week heel veel lekkers eten. Niet omdat het lekker en zoet is trouwens, maar omdat hard eten niet zo goed is voor haar keel. Isa mag daarom lekker ijsjes eten. En vla. En pannekoeken, als ze een beetje afgekoeld zijn.

Maar we kunnen natuurlijk niet Isa ijsjes geven, en jou niet. Of Isa een bakje vla geven, en jou een bakje avocada. Zo werkt dat niet. Dat weten wij. En dat weet jij ook. Niet dat we het niet hebben geprobeerd trouwens, maar je was vrij vocaal over het onrecht wat je daarbij werd aangedaan. Dus jij kreeg ook ijsjes en vla. En chocolademelk. En ijsthee. En…

Maar de vla, daar was jij met name enthousiast over. We hebben vanillevla en frambozenvla gekocht. En die frambozenvla, daar droom je denk ik misschien nog wel over. Die vond je zo lekker! (Maar wel maar een paar hapjes, dat dan weer wel.)

Als je dan je bakje vla leeg heb, dan wrijf je over je buik en zeg je “buikje vol”. Dat betekent trouwens niet dat je buik echt vol zit, maar dat je lekker hebt gegeten. Toch goed om te weten.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply