Buikpijn

Krachtighuizen, 20 juli 2022

Lieve Wes,

Het is me wat jongen, je bent weer ziek. Al lijkt het inmiddels wel wat beter te gaan, je hebt de afgelopen dagen veel last van je buik gehad.

Het begon allemaal zo’n anderhalve week geleden. Op donderdagavond had je opeens last van je buik. Zoveel last, dat je wakker werd toen je ‘s avonds lag te slapen. De dag erna was er gelukkig weinig meer aan de hand.

De week erna is het teruggekomen. Ook weer vlak voor het weekend. Weer last van je buik. Zo erg, dat je ervan moest gillen. ‘s Nachts werd je meerdere keren wakker. Een paar dagen later leek het maar niet beter te worden. We zijn naar de huisarts gegaan, en die heeft je een poedertje voorgeschreven. Die moet je elke dag drinken, maar dat hielp niet direct.

Ondertussen had je ook last van je keel. En poepen gaat ook even niet zo lekker. Je moest meerdere keren per dag overgeven. Mama en ik maakten ons vanzelfsprekend zorgen, dus we hebben in het weekend de huisartsenpost gebeld. Die vroegen of je rare vlekken o pje lichaam had. Nee, dat niet. Nou, we moesten je meer paracetamol geven. En dat doen we dan maar braaf.

Maar wat een gedoe jongen. Jij voelt je helemaal niet lekker, en ons hart breekt natuurlijk ook als we je zo zien.

Maandag gingen we op vakantie. Maar jij wilde niet in dit huisje slapen. Dus ik ben met je naar huis gereden. Onrustige nacht gehad. De volgende ochtend zijn we weer naar het vakantiepark gereden. Daar ging het overdag wel goed. ‘s Avonds weer niet. Ben je met mama naar huis gegaan. Vandaag is de derde avond, en de eerste keer dat je hier daadwerkelijk slaapt. Vandaag leek ook wat beter te gaan, qua buikpijn en hoe je je voelde. We hopen dus dat je aan de betere hand bent.

Snel beter worden lieverd.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply