Logeren

IJsselstein, 7 november 2022

Lieve Wes,

We hadden het heel gezellig afgelopen week. De vakantie is misschien voorbij, maar voor jou maakt dat niet zoveel uit. Je gaat ook in de vakantie op dinsdag en woensdag naar de creche, dus eigenlijk is elke week vakantie voor jou!

Het duurt niet zo heel lang meer voordat jij naar de basisschool gaat. We hebben je al ingeschreven bij de school en bij de BSO. Misschien dat ik je ook alvast moet opgeven voor zwemles. Je lijkt er wel zin in te hebben, maar tegelijkertijd kan je ook heerlijk lui zijn.

Een voorbeeld: op de basisschool moet je wel echt zelf de rits van je jas dicht kunnen doen. En dat kan je ook. Maar je laat het liever door iemand anders doen. Dus daar zijn we extra mee aan het oefenen. Hetzelfde voor je billen afvegen. Kan je prima, maar doe je liever niet zelf. Daar is dus verandering in gekomen.

En dit heeft zich doorgetrokken naar je nachtleven. Je kan heel goed in je eentje in je bed slapen, maar het is gezelliger met z’n tweeën. Ik heb afgelopen week een paar keer gehad dat ik midden in de nacht wakker werd, en dat jij opeens naast me lag. Gisternacht was het zelfs zo dat ik je weer naar je eigen bed had gebracht, en toen ik een paar uur later wakker werd, je weer naast me lag!

Supergezellig natuurlijk, maar we slapen er allebei minder goed door.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply