Grote dino’s

IJsselstein, 25 juli 2023

Lieve Wes,

Een tijdje geleden mocht Isa in haar eentje bij oma Elma en Bonpa logeren. Jij vond daar wat van. Je hebt wel al eerder, samen met Isa, bij oma en Bonpa gelogeerd, maar nog niet in je eentje. En dat wilde je heel graag. Want, dat Isa in haar eentje mocht, en jij niet, dat was “niet eerlijk”. En daar heb je een punt.

Dus we hebben een afspraak met oma Elma gemaakt, en afgelopen weekend was het zover. Jij mocht logeren, zonder dat Isa er ook was. En dat was feest!

Ik heb je eerst naar Leiden gebracht. Jij mocht voorin de auto zitten. Dat gebeurt ook bijna nooit, dus je was al heel enthousiast.

In Leiden hebben we met z’n alleen ‘s avonds gegeten, en daarna ging ik weer naar huis. Toen was je echt in je eentje logeren bij oma Elma. Dat vond je toen opeens toch wel spannend. Je wilde eigenlijk liever niet dat ik wegging, en je was daar een beetje verdrietig door.

Ik snapte het helemaal. Maar ik wist ook dat jij je snel veel beter zou voelen, zodra ik weg was. Dus ik heb je nog een dikke kus gegeven, en ben weggereden. Vervolgens heb ik een uur in de file gestaan, en toen ik thuis kwam, heb ik jou direct gebeld. Jij had nergens meer last van, en was je aan het klaarmaken om naar bed te gaan. Mooi dus!

Zaterdag ben je met oma naar Naturalis gegaan. Daar heb je heel veel dieren gezien, en ook de fossielen van Trix, de Tyrannosaurus Rex, en van de Triceratops. Ik begreep dat die wel indrukwekkend waren. Oma heeft een foto van jou gemaakt terwijl jij voor Trix staat, en op de foto wil jij enger zijn dan de T-Rex. Het was een goede poging, maar ik denk dat ik altijd liever naar jou kijk dan naar een grote dinosaurus.

Zondag ben ik je weer op komen halen. Toen had je al twee keer pannekoeken gegeten, en met de lunch at je er nog twee op! Het was dus een pannekoekendag!

We zijn samen naar Waalre gereden om mama en Isa op te halen. ‘s Avonds mocht je weer in je eigen bedje slapen, en dat was ook wel weer fijn.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply