Intertoys

Leiden, 24 juli 2023

Lieve Wes,

Een tijdje geleden heb jij gevraagd of je ook eens alleen, dus zonder Isa, kon komen logeren. Afgelopen vrijdag was het zover. Papa kwam jou brengen en is tot na het eten gebleven. Je was wel even verdrietig toen hij weg ging maar dat was snel over. Je vond het toch onwennig want je viel pas laat in slaap en was de volgende morgen al om 6 uur wakker.

We hadden een heel programma maar eigenlijk wilde jij maar één ding: naar Intertoys om een cadeautje uit te zoeken voor je rapport en omdat het schooljaar afgelopen was.
We zijn eerst naar museum Naturalis gegaan waar je bijna niet uit de cadeauwinkel te krijgen was. Er waren heel veel leuke knuffels die jij allemaal geaaid hebt. Je mocht van oma hier een cadeautje uitzoeken maar Intertoys leek je toch leuker. In het museum waren heel veel dieren te zien en ook skeletten van dinosaurussen. Eerst durfde je niet te gaan kijken maar uiteindelijk bleek het toch niet eng te zijn en wilde je zelfs op de foto met een Triceratops en Trix de T.rex. Daarna zijn we nog in het lab geweest waar heel veel laden waren met insecten en vlinders.

Toen was het eindelijk tijd om naar Intertoys te gaan. Na heel veel rondkijken heb jij een auto met afstandsbediening uitgezocht. Oma is een hele tijd bezig geweest om er batterijen in te doen maar daarna ben je er de rest van de dag mee bezig geweest.

Oom Hidde kwam ook nog langs om jou te zien. Dus dat was extra gezellig.

Voor het avondeten was er kaasfondue. Dat vond jij niet lekker maar je pasta die nog over was en stukjes stokbrood zonder kaas gingen vlot naar binnen. Ook vond je abrikoos lekker.

Je bent op tijd naar bed gegaan en gelukkig viel je lekker snel in slaap.

De volgende ochtend hebben we veel spelletjes gespeeld. En toen kwam papa je alweer halen. Je was heel blij om hem te zien en ben bij hem op schoot blijven zitten totdat jullie naar huis gingen.

Kom je gauw weer logeren?

Oma Elma

Leave a Reply