Knuffel

IJsselstein, 10 januari 2024

Lieve Wes,

Ik praat altijd maar over dingen die in de afgelopen periode gebeurd zijn. Ik denk dat dat belangrijk is, zodat we onze herinneringen een beetje kunnen helpen later. Maar ik schrijf eigenlijk weinig over dingen die we normaal voor je vinden, of waarvan we vinden dat die bij je horen. Dus daar vandaag een lijstje van.

  • Je favoriete knuffel is een zandkleurige hond met lange oren. Deze heeft geen naam, je noemt ‘m altijd “mijn hond”
  • Mama leest je ‘s avonds altijd een verhaaltje voor. Met mij wil je graag pokemonkaarten kijken. Nu je je eigen map, met kaarten daarin hebt, kijken we daar bijna elke avond in, en vertel jij me er vanalles over
  • Je vindt het geweldig om in onesies rond te lopen. Je favoriete is die van pip, maar je hebt ook een regenboogeenhoorn, een giraf, en een woezel-en-pip onesie. Als het van ons mocht, zou je erin naar school gaan.
  • Je bent helemaal fan van de Paw Patrol. Je wil knuffels, auto’s, alles van ze. Opvallend genoeg hoef je de serie niet te zien op Netflix.
  • Pokemon is ook razend interessant. Maar ook daar hoef je de serie niet van te zien. Je wilt wel graag een Eevee- en een Umbreon knuffel voor je verjaardag.

Ik zal de komende tijd eens goed opletten, en als nodig deze lijst aanvullen.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply