Zwemmen

IJsselstein, 6 maart 2024

Lieve Wes,

Een tijdje geleden heb je je eerste zwemles gehad. Je was nog wat onzeker in het water, dus hebben we besloten je zwemlessen nog even uit te stellen. We kregen wel het advies om een keertje op een zondag naar het zwembad te gaan. Er zijn dan namelijk badmeesters en -juffen beschikbaar om kinderen beter te leren zwemmen. Dus afgelopen zondag zijn we naar het zwembad gegaan.

En jij bent door het hele spectrum van emoties gegaan. Aan het begin vond je het helemaal niks. Je wilde het water niet in. Je was een beetje boos, verdrietig en bang.

En twee uur later wilde je niet naar huis, omdat je het zo naar je zin had.

Aan het begin durfde je het water niet in. Aan het einde sprong je zelf van de kant. Aan het begin klampte je je stevig aan mij en mama vast. Aan het einde dobberde je zelf een beetje rond (met je vleugeltjes om, natuurlijk). Aan het begin wilde je niet met de bal spelen. Aan het einde gooide je ‘m in m’n gezicht en had je de tijd van je leven.

Enorme vooruitgang dus! We gaan over een paar weekjes nog een keer, en dan laten we een badmeester of -juf meekijken. Die kunnen dan vertellen of je klaar bent voor zwemles.

Mama en ik zijn in ieder geval ontzettend trots op je!

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply