Pretparken

IJsselstein, 10 juni 2024

Lieve Wes,

Afgelopen week was een speciale week. Afgelopen dinsdag ging je op schoolreisje. En dit jaar gingen jullie naar de Linnaeushof. Met groep 1-2 moesten jullie nog in de buurt van de juffen blijven, maar dat drukte de pret helemaal niet. De Linneaushof is een enorme speeltuin; en je klasgenootjes en jij hebben jullie flink uitgeleefd op alle trampolines, luchtkastelen en glijbanen die jullie konden vinden.

‘s Middags, rond een uur of half vier, kwamen jullie weer met de bus aan op school. Natuurlijk moesten jullie je verstoppen onder de stoelen. Mama was er om jullie op te halen, en die begreep maar niet waarom er een lege bus aan kwam rijden, en waar jullie dan wel niet waren gebleven. Gelukkig doken jullie weer op van onder de stoelen, en was dat mysterie opgelost.

Je was natuurlijk wel moe na je schoolreis, maar je was nog niet klaar. Want oma Thea en opa Erik wilden ook nog graag met jullie op stap, en daarom hebben ze Isa en jou op woensdag, de dag erna, meegenomen naar de Efteling! Jullie hadden een studiedag, dus dat kwam goed uit. En ook die dag hebben jullie natuurlijk weer druk gespeeld en gingen jullie alle attracties in.

We hebben overdag nog een fototje gekregen van opa Erik, dat jij heel ontevreden op een grote paddestoel zit. “Kom, ga even zitten, dat is leuk.” Nou, volgens jou was dat niet leuk. Voor de rest heb je het wel enorm naar je zin gehad.

‘s Avonds rond 8 uur brachten opa en oma jullie weer thuis. Dat betekende: hup, gelijk je bed in, want de volgende dag moest je wel weer naar school. Nou, je had niet echt zin om te gaan slapen, maar toen je eenmaal lag, was je ook zo aan het ronken. De volgende ochtend wilde je ook niet echt wakker worden. Maarja, het moest.

Afgelopen weekend was mama op stap met twee vriendinnen. Toen ik zaterdagochtend aan je vroeg wat je wilde doen, riep je gelijk dat je naar Dippie Doe wilde, een ander attractiepark, waar je vorig jaar met schoolreisje naartoe bent geweest.

Dat hebben we toch maar niet gedaan. Ik snap dat pretparken leuk zijn, maar drie keer in één week is me toch een beetje te gortig. We hebben uiteindelijk lekker weinig gedaan tijdens het weekend. Je hebt aardbeien in bad gegeten – dat was ook speciaal. En zondag zijn we bij omi Lenie op bezoek geweest.

Een hartstikke drukke week dus. En ook een leuke.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply