Sokken

IJsselstein, 5 juli 2024

Lieve Wes,

Wat ik heel leuk vindt om te zien, is dat jij je eigen hobbies en voorkeuren krijgt. De laatste tijd wil je veel gamen op de Nintendo Switch. En dan ook het spelletje wat ik speel. (Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.) Maar je wilt het niet zelf spelen. Je wilt in mijn save game spelen. En het leukst is eigenlijk ook nog als ik het speel, en jij kijkt. En dat je het heel soms van me overneemt.

Iets anders waar je duidelijk een voorkeur in hebt, zijn de sokken die je draagt. Je hebt één paar warme wintersokken met Woezel en Pip erop. Ze zijn inmiddels al wat te klein voor je, maar we mogen ze niet weggooien. Omdat ze heerlijk zitten, denk ik? Het zijn in ieder geval je favoriete sokken. Het is nu juli. Je mag op je sandalen naar buiten. En toch wil jij je knalroze wintersokken aan.

Misschien geniet je van zweettenen.

En je hebt natuurlijk wel meer favoriete dingen. Je favoriete knuffel (je hond, die je sinds kort Fluffie noemt), je favoriete fiets (we hebben een nieuwe gekocht, en de oude gebruik je helemaal niet meer), je favoriete boek (wisselt regelmatig, maar het zijn vaak Borre-boekjes).

En het is gewoon ontzettend leuk om te zien hoe je je aan iets hecht. Zoals mama en ik ook aan jou gehecht zijn.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply