Kapper

Ospel, 1 augustus 2024

Lieve Wes,

We zijn op vakantie. Ook dit jaar zijn we weer een weekje in Ospel. We zijn weer lekker dingen aan het doen in de omgeving. Het plan voor vandaag was om naar Klimrijk te gaan, in Veldhoven. Maar dat is vooral buiten, en het heeft vandaag flink geregend. We hebben dus andere plannen gemaakt.

Die plannen waren om eerst naar Kids Plaza te gaan – dat is een soort Monkeytown. Daarna zijn we doorgereden naar opa Erik en oma Thea, die hier natuurlijk in de buurt wonen. We hebben lekker worstenbroodjes met ze geluncht, en daarna zijn we Eindhoven in gegaan. Specifiek om naar de kapper te gaan. Jouw haar is namelijk al flink lang, en een beetje omstuimig. Opa Erik kende nog een goede kapper, dus daar zijn we heen gegaan.

En ik moet zeggen jongen, het korte haar staat je fantastisch. Echt heel leuk. Je bent er zelf ook tevreden mee. Ik weet niet of dat is omdat je het zelf ook echt leuk vindt, of omdat je zoveel complimentjes hebt gekregen. In ieder geval is iedereen tevreden en gecharmeerd door je korte koppie.

Na de kapper zijn we nog even langs de Intertoys gegaan, waar jij een mooie nieuwe PawPatrol auto hebt gescoord. Daarna zijn we ook nog uit eten geweest bij Brabant’s Genot, in Waalre.

Een druk programma dus, en we waren daarom ook laat thuis. Dus, hup, hup, tanden poetsen, pyjama aan en naar bed. Daar heb ik je nog even voorgelezen. Mama ook, en nu lig je heerlijk te ronken.

Morgen is het plan om te gaan zwemmen. Jij vindt dat altijd wel leuk. Mijn doel is dat jij zelf je hoofd onder water durft te doen. Als je dat kan, mag je na de zomer op zwemles. Dat wil ik graag voor je, omdat het belangrijk is om te zwemmen. Maar ook omdat het heel leuk is. Dat voel je nu nog niet zo, maar ik weet zeker dat dat nog komt.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply