Aanpassen

Amsterdam, 6 januari 2020

Lieve Wes,

Het is een vreemde periode voor je. Eerst hebben we de feestdagen gevierd. Daar heb ik al over geschreven. Dat gooit natuurlijk al je hele ritme in de war. Daarna was je een beetje ziek. Dat helpt ook niet voor je regelmaat. Nu is het nieuwe jaar begonnen, en zou alles weer als normaal moeten worden, maar dat is het niet.

Mama is vanaf deze week meer gaan werken. Dit doet ze in januari en februari. Normaal had je op maandag en woensdag de hele dag met haar, maar nu passen je opa’s en oma’s meer op je. Ook ik zal wat meer thuis blijven om met je te knuffelen. Tegelijkertijd wordt er de komende twee weken in ons huis geklust. Het plafond in de woonkamer wordt opnieuw gedaan. We hebben daarom alles uit de woonkamer gehaald. Jij mag daar ook niet op de grond liggen en rollen. We proberen veel weg te zijn tijdens de verbouwing, en als we thuis zijn, zal jij meer in je box liggen. Allemaal veranderingen.

En straks gaat Isa naar school. Dan veranderen al onze schema’s. Ook die van jou. Jij gaat waarschijnlijk dan drie dagen per week naar de crèche, in plaats van twee. Pas dan hebben we een nieuw normaal ritme, ben ik bang.

Ik ben benieuwd hoe de komende maanden voor jou zijn. Er gaan veel dingen veranderen, en jij gaat natuurlijk ook nieuwe dingen leren. Misschien loop je tegen die tijd al. We gaan het zien.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply