Storm

Den Haag, 11 februari 2020

Lieve Wes,

Morgen ben je echt jarig, maar we hebben het afgelopen weekend al geprobeerd te vieren. Ik schrijf geprobeerd, want het ging niet zoals we in gedachten hadden. Een storm gooide wat roet in het eten.

Het zal nog wel vaker voorkomen dat we je verjaardag niet op de dag zelf zullen vieren. Doordeweeks hebben mensen toch vaak wat te doen, dus we vieren verjaardagen vaak in het weekend. Voor je eerste verjaardag hebben we familie en vrienden uitgenodigd om afgelopen zondag, 9 februari, langs te komen. Iedereen was heel enthousiast, totdat het begon te stormen.

Nu hebben we wel vaker regen en wind hier in Nederland, maar de storm zorgde voor gevaarlijke situaties. We hebben daarom maar tegen iedereen gezegd dat ze niet hoefden langs te komen. Nu zijn tante Soof, oom Hidde, oma Elma, Bonpa, oom Teije en Aristides gewoon langsgekomen. We hebben je verjaardag daarom voor de helft kunnen vieren. De rest van de familie en vrienden heeft aangegeven morgen langs te willen komen, dus op je verjaardag zelf!

Een geluk bij een ongeluk dus, die storm. In plaats van een feestje, krijg je er nu twee! (Eigenlijk drie, want vandaag wordt je verjaardag gevierd op de creche.) En dat is natuurlijk helemaal terecht, want je wordt maar een keer 1!

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply