Je gedragen

IJsselstein 27 oktober 2021

Lieve Wes,

Afgelopen weekend waren we bij opa Erik en oma Thea. Isa en jij gingen daar een nachtje logeren, terwijl mama en ik een nachtje naar Weert gingen, om daar uit eten te gaan met vrienden. Je vindt het altijd leuk bij opa en oma, en je voelt je daar helemaal thuis. Daarom waren we zo verrast toen oma tegen ons zei dat jij (en je zus ook trouwens) je zo goed hadden gedragen.

Ik dacht dat als jij je ergens thuis voelt, dat je dan een beetje gaat boeven. Thuis heb je dat heel erg. Dat je ons opeens wilt laten schrikken. Of dat we opeens een klap op de billen krijgen. En jij staat daar dan met een brede grijns. Op de kinderopvang heb je dat nu ook een beetje. Daar krijgen we te horen dat je een beetje loskomt, en hetzelfde gedrag laat zien. (Je hebt daar laatst zelfs een boekje in stukken gescheurd!)
Maar bij opa en oma betekent het naar je zin hebben dus netjes je bord leegeten. En je handen wassen. En goed de hele nacht doorslapen.

Nou, mama en ik waren stomverbaasd. Dit is natuurlijk ook superleuk. En voor ons betekent dit dat je wat vaker bij opa en oma mag/moet logeren.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply