Coronatest

IJsselstein, 24 december 2021

Lieve Wes,

December is een drukke maand met familie. Sinterklaas, kerst, verjaardagen. Supergezellig altijd, maar nu met corona moeten we wat voorzichtiger zijn dan in andere jaren. Dat betekent dat we allemaal een zelftest doen voordat we bij familie op bezoek gaan. En ik ben bang dat we jou daar een beetje mee getraumatiseerd hebben.

Zo’n test is voor niemand echt leuk, maar jij hebt een kleinere neus, en ik denk dat het voor jou daarom extra vervelend is. Je krijgt een wattenstaafje in elk neusgat, en dat vind je niks. Toen we vanmiddag testjes gingen doen om te kijken of we op bezoek mogen bij opa Erik en oma Thea dit weekend, rende jij weg met je handen over je neus. Toen we je eindelijk te pakken hadden, leek het wel alsof we je aan het martelen waren. Wat misschien ook wel waar is, nu ik het zo bedenk. Voor wat het waard is: wij vinden het ook niet leuk om een test bij je af te nemen.

Maar het goede nieuws is, iedereen is negatief getest, dus we kunnen zo lekker op bezoek! En daar doen we het uiteindelijk voor.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply