Droog slapen

IJsselstein, 18 mei 2022

Lieve Wes,

Je loopt overdag al een tijdje zonder luiers rond, en dat gaat heel erg goed! Je hebt nu heel soms een ongelukje, als je te druk aan het spelen bent, of als je iets te laat bij de wc bent. Maar dat is nu eens in de week, misschien. Je bent dus ontzettend goed bezig!

Afgelopen week heb ik je een keertje naar bed gebracht, zonder je een luier aan te doen. Gewoon, om te kijken hoe het ging. En dat ging ook hartstikke goed! Sterker nog, je hebt nu zes nachten zonder luier geslapen, en je bed is nog steeds droog! Daar zijn mama en ik heel blij mee. Volgens mij ben je er zelf ook wel tevreden over.

Gisteren kregen we, toen we je gingen ophalen bij je school, je plasdiploma mee. Je gaat nu ook al een week of twee zonder luiers naar school. Elke keer als je een plasje op de wc doet, krijg je een sticker. Als je tien stickers hebt, krijg je je plasdiploma. Nou, we kregen een plasdiploma met veel meer dan tien stickers mee! Ook je middagdutjes op school doe je nu zonder luier, en het gaat aan alle kanten heel goed.

Dit zijn mooie stappen richting zindelijkheid, grote vent. En ruim op tijd voordat je naar de basisschool gaat volgend jaar.

Ik ben trots op je!

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply