Praten

Den Haag, 3 juli 2019

Lieve Wes,

Afgelopen weekend waren we op vakantie naar de zee! We wonen al vrij dicht bij de zee, maar we waren er nog niet met jou geweest. We reden vrijdagmiddag naar Cadzand-Bad, waar Bonpa en oma een huisje voor ons allemaal hadden gehuurd. Wij waren er als eerste, en zijn toen direct even naar het strand gelopen. Isa die wilde direct de zee inspringen. Dat leek me voor jou niet zo’n goed plan, dus wij zijn wat gaan drinken in een strandtent. Jij vond het wel gezellig, hebt veel om je heen gekeken. Het was natuurlijk ook een hele nieuwe omgeving.

Een paar uurtjes later waren oma Elma, Bonpa, oom Hidde en tante Talia er inmiddels ook. Hidde en Talia kwamen we tegen onderweg naar het huisje. Zij wandelden even naar het strand. Bonpa en oma zagen we in het huisje, en die moesten natuurlijk gelijk even met jou knuffelen. Even later kwamen oom Teije en Aristides ook aanrijden.

Voor de rest was het weekend voor jou niet heel erg spannend, denk ik. Je tijgert, kruipt en loopt nog niet, dus je hebt vooral veel met iedereen geknuffeld en in je maxi cosi bedje gelegen. Maar! Op zaterdag, toen we met Bonpa, Oma en mama aan het ontbijt zaten, riep jij opeens “Oma!”. Dat was natuurlijk prachtig, vooral voor je oma.

Zondag heb je ook nog wat gezegd. Je moeder vertelde je dat we in de auto terug naar huis zouden rijden, en toen zei jij “Auto”.

Ofwel: je leert praten! We vinden het geweldig, we geven je de tijd, en ik ben totaal niet teleurgesteld dat je eerste woordje niet “papa” is.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply