Vriendje

IJsselstein, 31 mei 2023

Lieve Wes,

Je hebt een nieuwe vriend gemaakt. Finn. Hij zit bij je in de klas. Jullie zien elkaar dus al bijna elke dag. We kwamen hem, en z’n familie, de afgelopen weken ook vaak tegen in de stad, met de heldendag, of als we een ijsje gingen eten.

Het schijnt dat jullie op school vaak met elkaar spelen. Jullie hebben het ook wel gezellig met elkaar. Dat merken we ‘s ochtends op het schoolplein. Als Finn jou ziet, dat is hij gelijk heel enthousiast. Jij moet wat meer opwarmen, maar vindt het ook allemaal wel leuk.

Omdat jullie al veel samen doen op school, en omdat Finn óók enorm van auto’s houdt, wilden jullie wel een keer met elkaar spelen. Afgelopen donderdag ging je met Finn mee naar zijn huis. Daar heeft Finn inderdaad heel veel auto’s. Er wonen ook een poes, een konijn en een cavia in zijn huis. Jullie hebben fantastische lol met elkaar gehad, en toen we je kwamen ophalen, wilde je eigenlijk niet mee naar huis. Gelukkig zagen jullie elkaar weer vrijdag op school, én op de BSO.

Maar het smaakte naar meer, en jullie wilden meer met elkaar spelen. Jij hebt nog geen van je auto’s aan Finn laten zien, dus we hebben een afspraak gemaakt dat Finn vanmiddag bij ons komt spelen. Dat is over een paar uurtjes. Ben benieuwd wat jullie ervan zullen vinden. Het wordt vast weer beregezellig.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply