Ziekjes

Amsterdam, 15 oktober 2019

Lieve Wes,

Het was je weekje niet, Wes. Je was vorige week maandag al niet zo lekker. We dachten dat dat door je vierde tandje kwam. Inmiddels zijn we een week verder, en je bent geen enkele dag echt heel lekker geweest. Je hebt een paar dagen wat koorts gehad. Afgelopen vrijdag moest je zelfs overgeven. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar volgende keer liever niet meer over mij heen, oke?

We weten niet wat je afgelopen week had, maar het gaat inmiddels gelukkig wel een stuk beter met je. Je bent vrolijker. Ook een beetje schoner, al zit je ‘s ochtends nog wel onder de kwijl en snot en andere troep. En je vijfde tandje is ook doorgekomen. Een mijlpaal, maar heeft er waarschijnlijk ook aan bijgedragen dat je je niet zo lekker voelde.

Gelukkig was dat niet het enige wat je afgelopen week heb meegemaakt. Vrijdag kwamen opa Erik en oma Thea, samen met tante Soof en Puck jou en Isa ophalen van school. Dat was een leuke verrassing! Daarna zijn jullie naar het strand gegaan en hebben daar een beetje gegeten.
Zondag kwam Bonpa een uurtje op bezoek. Jij was toen je dutje aan het doen. Toen Bonpa naar huis wilde gaan, is hij even bij jou komen kijken. Jij werd net wakker en schrok een beetje. Je moest dus even getroost worden. Daarna vond je het wel gezellig dat Bonpa er nog even was.

En vandaag ben je gewoon weer naar school. Je zag er goed uit, gezond. Je had goed geslapen en goed gegeten. Geen reden dus om niet naar school te gaan. We horen elke week dat je een gezellig en vrolijk ventje bent, en dat je leuk met de andere kindjes speelt. Maar: soms krijgen we je ook terug met een kras op je neus. Op zulke momenten mag je wel van jezelf afbijten, Wes.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply