Sinterklaas

Den Haag, 9 december 2019

Lieve Wes,

Afgelopen week heb je voor het eerst Sinterklaas gevierd. Je hebt ook de Goedheiligman ontmoet. Hij kwam namelijk namelijk langs op de crèche. Mama was daarbij, want zo’n eerste keer met Sinterklaas kan best spannend zijn.

We hadden ons geen zorgen hoeven te maken. Jij vond het allemaal prima. Je zat lekker bij mama, totdat het jouw beurt was om bij Sinterklaas op schoot te zitten. Dat vond je ook wel gezellig. Veel kindjes uit je klas die moesten een beetje huilen, toen het hun beurt was bij Sinterklaas. Jij niet. Blijkbaar ben je ook een zoete jongen geweest het afgelopen jaar, want je kreeg ook nog een cadeautje: Blokjes waarmee je een toren kan maken. (Die zijn we trouwens vergeten mee te nemen, dus morgen nemen we het mee naar huis. Dan kan je ermee spelen.) Een topcadeau voor jou, want torens omgooien, vind je wel leuk.

We hebben ook Sinterklaas gevierd bij opa en oma in Waalre. Daar hebben we Sinterklaas niet gezien, maar wel gehoord! Er werd namelijk heel hard op de deur gebonst. Toen we gingen kijken, stonden er heel veel cadeaus in de gang. En ook daar zat een cadeau voor jou tussen. Dit keer een bal met een belletje erin. Je vindt het leuk om ermee te rollen en te gooien, maar nog veel leuker om het op te eten.

De Sinterklaasdagen zijn zo voorbij gevlogen. Op naar Kerst. Ik ben benieuwd of de Kerstman je ook een lieve jongen vindt.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply