Ziekjes

Den Haag, 29 december 2019

Lieve Wes,

Je had het maar zwaar afgelopen week, Wes. Je nieuwe kies is doorgekomen, waar je al een beetje koorts van had. Daarnaast hebben we flink door Nederland gereisd, waardoor je ook uit je ritme was. We zijn eerst naar Ede gegaan voor de verjaardag van je neef. De dag daarna zijn we naar Leiden gegaan, voor de verjaardag van je oma. De dag daarna zijn we naar Waalre gereden, waar jij mocht logeren bij je opa en oma. Toen had je even een dagje rust, maar de dag daarna ben je naar Amersfoort gereden, om vervolgens met ons weer mee naar Den Haag te gaan.

Flink wat uurtjes in de auto dus. Nu was je in de auto een zoete jongen, maar als je eruit kwam, niet meer. Je bent een paar avonden flink van slag geweest. Je wilde niet echt eten, terwijl je wel trek had. Je wilde ook niet echt slapen, terwijl je wel moe was. Je was helemaal niet lekker.

En toen we dachten dat het beter ging, kreeg je ondertemperatuur. In plaats van koorts, was je een beetje te koud. Dit kan je lichaam ook doen bij het beter worden, maar we schrokken er natuurlijk wel van. Je was verder wel gezellig, maar we hebben je voor de zekerheid maar warm aangekleed en je lekker veel laten slapen.

Vanaf vandaag voel je je wat beter. Je bent weer als vanouds de hele kamer door aan het rollen. Je bent zelfs een beetje aan het oefenen met op je handen en knieƫn staan. Dit hou je nog niet zo lang vol, maar het begin is er.

Fijn dat je je weer beter voelt voor Oud en Nieuw.

Ik hou van je!
Papa

Leave a Reply